Saker som kommer i vägen

Postat i Allmänt Renovering kl. 15:24 av | Kommentarer (2) |

Det var ett tag sedan senaste inlägget. Det beror framför allt på att ja bytt mobil och bloggappen numer inte kan ladda upp nya bilder. En bugg som nog inte kommer lösas då bloggleverantören lagt ner businessen. VI får alltså fundera på att byta tjänst, men då får vi tyvärr nog inte med oss alla gamla inlägg...

Förutom strul med IT-tjänster så finns det nu en ny krabat i hushållet som tar upp en en hel del tid i anspråk, nämligen lilla Ebbe:


Så av förklarliga skäl så kommer fortsatta projekt ta lite längre tid här.

Tack för alla blommor folk har skickat förresten:

MEN, visst har det hänt liiite grejer här i alla fall. Framför allt så har en del lister kommit upp. Egentligen saknas nästan bara taklister nu. Sen följer visserligen en hel del pill till med mjukfog/spackel och bättringsmålning. Men detta dröjer nog till sommaren. Nu blir det mest det viktigaste underhållsarbetet som får uppmärksamhet.

I alla fall, lite nyligen tagna bilder:

Egenhyvlad tröskel:


Mellan varven av lister och blöjbyten spanar vi annars på djurlivet som för det mesta ser ut som på bild nedan (Det är alltså rådjur bak i bild...):


/H
Annons:

Kommentarer

  • Katrin 2016-12-13 Vad tråkigt med bloggleverantören! Du MÅSTE spara på alla inläggen så de kan komma upp på nästa ni väljer.

    Köket är fantastiskt!
  • Katrin 2016-12-13 Fast Ebbe än mer fantastisk❤️

Skriv En Kommentar